Oudenaarde - ASV Geel

Ga naar beneden

Oudenaarde - ASV Geel

Bericht  Zotskap op zo nov 19, 2017 10:23 pm

ZA 25/11 19:30
1 STE KLASSE AMATEURS
K.SV.OUDENAARDE(00081) - A.S.V.GEEL(02169)

CMP: BURG.THIENPONTSTADION - TERR.1
PRINS LEOPOLDSTRAAT 89
9700 OUDENAARDE(2525)
055/31.51.77

REF: ZEEBROEK BART(19)
AR1: TOEBACK MAARTEN(19)
AR2: DEWYN BENJAMIN(5)

Zotskap

Aantal berichten : 641
Registratiedatum : 30-08-11

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Oudenaarde - ASV Geel

Bericht  Zotskap op zo nov 19, 2017 10:29 pm

Oudenaarde is net zoals Geel aan een wisselvallig seizoen bezig.
Slecht gestart (3/15) en daarna wel fel beter, laatste 5 matchen thuis werden allemaal gewonnen.Verslag laatste competitiewedstrijd:


Zotskap

Aantal berichten : 641
Registratiedatum : 30-08-11

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Oudenaarde - ASV Geel

Bericht  Zotskap op ma nov 20, 2017 12:57 am

En het bijhorende verslag vanop hun website:


19-November-2017 — KSVO trok naar het kunstgrasveld van KFC Oosterzonen in Westerlo. Wedstrijden op kunstgras zijn altijd toch wat speciaal, maar toch hoopte onze ploeg om eindelijk eens komaf te maken met de mindere resultaten in de uitmatchen. Oosterzonen is echter een ploeg met een uitstekende thuisreputatie.

KSVO zonder Van Den Bossche en Vanwildemeersch

Alweer selectiezorgen bij KSVO. Dieter De Wilde was wel terug uit schorsing, maar nu was Klaas Van Den Bossche ziek. Ook Jan Vanwildemeersch was onvoldoende hersteld van de schade na de wedstrijd tegen Eendracht Aalst. Van Ruyskensvelde speelde naast Van Gyseghem in de verdediging, Deppé centraal op het middenveld, met Martens en Verstraete voor hem. Op rechts stond Van Waeyenberghe en op links Gjoka. Diepe spits was Coulibaly. Vervaecke, te weinig kunnen trainen deze week, zat op de bank.

Deppé held en antiheld

De thuisploeg startte bijzonder furieus en greep KSVO direct bij de keel. Tijd om aan het kunstgras te wennen, werden onze voor de gelegenheid in Buffalo-outfit voetballende spelers, niet gegund, integendeel. Bij de 1ste echte aanval was het meteen raak. Een heerlijke combinatie bracht Molenberghs alleen voor Dutoit. Sören was kansloos tegen de plaatsbal van de ex-Westerlospeler ( 1-0). De thuisploeg rook bloed en bleef gaan. Van Aerschot kopte een perfecte voorzet nipt naast. Toch even een tegenprik van KSVO. Van Waeyenberghe vond vanop de rechterflank Coulibaly, maar die kon de bal onvoldoende deviëren, zodat doelman Jaa gemakkelijk kon oprapen. Bij KSVO was het alle hens aan dek, telkens Oosterzonen uitbrak via zijn snelle flanken. Na een kwartier leek KSVO zich te hebben aangepast en kwam er meer evenwicht terug. In de 19de minuut rolde het gekende Viktor-applaus uit de tribunes en Deppé zou hier meteen iets heel moois aan verder breien. Hij pegelde een vrije trap vanop 25 meter keihard in de kruising. Doelman Jaa was kansloos bij dit geweldige doelpunt ( 1-1). Van Waeyenberghe ging nog eens door op snelheid, maar miste zijn laatste controle waardoor de kans weg was. In een sportieve wedstrijd had scheidsrechter Pirard ondertussen al 4 gele kaarten getrokken, netjes verdeeld onder beide ploegen. Een nieuwe gele kaart zou fataal worden voor Deppé. Na een tackle liet de ref zich al te gemakkelijk vangen aan het toneelstukje van de thuisspeler, met zijn schreeuw die waarschijnlijk tot in Het Kuipke verderop te horen was. De ref ging naar de achterzak en Yannick mocht afdruipen. De “zwaargewonde” speler stond onmiddellijk recht en wandelde doodgemoedereerd verder. Yannic werd zo plots antiheld in plaats van held.
Stefan Leleu moest nu tactisch bijsturen, want door ook al de afwezigheid van Jaan, leek KSVO centraal op het middenveld zwaar in de problemen te komen. Dieter De Wilde kwam in het hart van de verdediging en Van Waeyenberghe zakte een bank achteruit naar de rechtsback. Robbe Van Ruyskensvelde nam zijn oude vertrouwde plaats, centraal op het middenveld opnieuw in. KSVO leunde nu wat achterover en gaf de bal aan de tegenstander. Deze had echter in de openingsfase bijzonder veel brandstof verbruikt, zodat doelgevaar nu achterwege bleef. Pas in de slotminuut van de 1ste helft was er nog eens alarm. De bonkige Mayele trapte echter van dichtbij over doel.

KSVO op karakter

KSVO mocht gaan rusten met een 1-1 tussenstand, maar moest dus ruim een uur met een mannetje minder verder. En net zoals in de eerste helft was het meteen op achtervolgen aangewezen. Mayele zette zich door en dwong Dutoit tot een knappe redding De hierop volgende hoekschop viel wat gelukkig voor de voeten van Van Der Veken en die frommelde de bal voorbij Dutoit ( 2-1). De opdracht zag er plots weer erg moeilijk uit voor KSVO, met die numerieke minderheid. Gjoka kneep van op links naar binnen, maar zag zijn schot voorbij de 2de paal buiten gaan. De thuisploeg probeerde de bal te monopoliseren en loerde op de counter via zijn snelle buitenspelers. KSVO wou zich echter niet laten afslachten en zette met enorm veel inzet druk op de tegenstander. Kansen kwamen er voorlopig nog niet. Vervaecke kwam in de plaats van Gjoka en die zag meteen Dutoit uitpakken met een wereldsave op een dichte poging van Molenberghs. Een heel belangrijke redding, zo zou later blijken. Het was ondertussen Oude Wijven aan het regenen en het kunstgrasveld werd er een stuk glibberiger door. Paniek was er even later bij KSVO, toen De Wilde gekwetst aan de zijlijn lag. KSVO even met 9 man en de thuisploeg profiteerde hiervan bijna. Een scherpe hoekschop werd door alles en iedereen gemist en ging maar net naast de 2de paal buiten. Hier kwam KSVO goed weg, want met een simpele deviatie was het wellicht 3-1 geworden. De Wilde verbeet de pijn en kwam terug op het veld. Hij zag hoe KSVO meteen opnieuw gelijk kwam. Coulibaly behield knap het overzicht en vond Vervaecke. Dempsey stuurde een gemeten voorzet door het hart van de thuisdefensie en zette Van Hoolandt zo alleen op weg naar doel. Lorenzo bleef kalm en schoof de 2-2 beheerst naast de thuisdoelman. De thuisploeg moest nu plots opnieuw komen en deed dat. Maar KSVO toonde veel inzet en maturiteit en zou op karakter het verdiende punt binnenhalen.

Fysiek top

Eindelijk nog eens een punt buitenshuis in een aangename wedstrijd, waarin de omstandigheden aanvankelijk tegen zaten. Oosterzonen kon nooit echt profiteren van zijn numerieke meerderheid, omdat KSVO fysiek wel top was. Op karakter knokte KSVO zich naar een verdiend gelijkspel en blijft zo net onder de top 6 hangen. De verdediging, georkestreerd door een beresterke Van Gyseghem, bleef recht in de storm.
Zorgen zullen er komende week opnieuw zijn voor trainer Leleu, want naast de 2 gele kaarten voor Deppé, pakte ook Van Waeyenberghe zijn 3de gele kaart, zodat ook hij zal moeten toekijken tegen ASV geel. Maar onze trainersstaf bewees de voorbije matchen al om voor elk probleem een pasklare oplossing te vinden.

Wedstrijdinfo:

KFC Oosterzonen: Jaa, Schops, Bastiaens, Maes, Van Der Veken, Janssen, Benhamou, Moustafa, Molenberghs, Van Aerschot, Mayele

KSVO: Dutoit, De Wilde, Van Ruyskensvelde, Van Gyseghem, Wantens, Deppé, Martens, Gjoka (63’ Vervaecke), Van Waeyenberghe, Verstraete (71’ Van Hoolandt) en Coulibaly (89’ Piers)

Doelpunten:

2’ 1-0 Molenberghs
19’ 1-1 Deppé
48’ 2-1 Van Der Veken
82’ 2-2 Van Hoolandt (Vervaecke)

Gele kaarten: Benhamou en Janssen (KFCO), Van Waeyenberghe, Deppé en Vervaecke (KSVO)

Rode kaart: Deppé (2 x geel)

Wedstrijdleiding: REF:PIRARD QUENTIN(15), AR1:DISKEUVE THEOPHILE(15), AR2:MINNOY ALEXANDRE(14)

Zotskap

Aantal berichten : 641
Registratiedatum : 30-08-11

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Oudenaarde - ASV Geel

Bericht  chieva op za nov 25, 2017 9:22 pm

6-1 ..., dat is eventjes geleden en niet meer normaal. WIE draagt daar de VERANTWOORDELIJKHEID voor? Het is duidelijk dat de spelers niet meer als een groep aan elkaar hangen. Allemaal de gevolgen van wat een aantal weken geleden heeft plaatsgevonden ...
Zal mijn tijd volgende week iets aangenamer besteden dan in de kou te gaan zitten !


Laatst aangepast door chieva op zo nov 26, 2017 12:59 am; in totaal 2 keer bewerkt

chieva

Aantal berichten : 224
Registratiedatum : 30-03-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Oudenaarde - ASV Geel

Bericht  Trippel op za nov 25, 2017 10:15 pm

Onze huidige T1 haalt minder punten dan de vorige. Een meer dan duidelijke foutieve sportieve beslissing van Jeanneke. Maar Jeanneke is de man in Geel bij velen. Jeanneke zal nu op de blaren moeten zitten. Zowel financieel als sportief.

Trippel

Aantal berichten : 686
Registratiedatum : 30-08-11
Woonplaats : Geel

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Oudenaarde - ASV Geel

Bericht  zwitser op za nov 25, 2017 10:55 pm

Tja, seizoen voor ons weeral gespeeld voor we halfweg zijn. Verliezen, kan gebeuren. Maar met 6-1 is een teken aan de wand dat er wat scheelt. De laatste weken krijgen we veel te veel doelpunten om de oren. Vorige week tegen hekkensluiter Chatelet waren de 4-1 cijfers ook dik overdreven. Toen zag je bij momenten ook dat het niet liep zoals het zou moeten. Een trainer buiten gooien die net zijn draai bij de club gevonden leek hebben doe je niet! Voor mij was Hayen hier de juiste man. Jonge ambitieuze trainer die na elke wedstrijd een correcte en eerlijke analyse gaf.
Bon, volgende week tegen Knokke nog 50 minder langs de kant, dan gaan we nog met een 200 zijn. De thuismatch daarop tegen Oosterzonen zullen het er nog minder zijn. Die datum is er overal wel iets te doen, zeker in Geel (kerstmarkt, tractor kerst run, ...).

zwitser

Aantal berichten : 319
Registratiedatum : 02-09-11

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Oudenaarde - ASV Geel

Bericht  protput op za nov 25, 2017 11:23 pm

Mij boeit het nog nauwelijks. Meer dan 30 jaar zowel thuis als uit amper wedstrijden gemist. De laatste jaren wordt die interesse voor mij steeds minder en minder. Persoonlijk heb ik het gehad met grijze seizoenen ergens verdoken in de middenmoot. Vreugde valt er niet meer te rapen op de leunen. De tijden dat ze met knikkende knieen afzakten naar Geel is al een tijdje voorbij. Zelfs na een goede start kwam er weinig extra volk op af. De ambiance van weleer is helemaal weg. De spirit van de spelers die nog vechten voor de club, en hun truitje er voor nat maken is allemaal weg. Als ze op een ander 5€ meer kunnen verdienen zijn ze weg. Een bestuur dat in handen is door mensen die helemaal geen binding hebben met de club. En waar zit onze spits? Die ging het verschil hier toch komen maken??? Die jonge verzuipt gewoon mee met heel Geel. Nee, de trots die er vroeger was om Geel supporter te zijn is weg. We zijn een gewoon ploegske geworden dat helemaal niet meer voorstelt dan Oudenaarde of Chatelet Farciennes. We willen het nog wel doen blijken, maar uiteindelijk lukt dat van geen kanten meer.

protput

Aantal berichten : 279
Registratiedatum : 27-11-11

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Oudenaarde - ASV Geel

Bericht  yellow fan op zo nov 26, 2017 1:39 am

Tabula rasa houden, hoog nodig.

yellow fan

Aantal berichten : 819
Registratiedatum : 26-08-11

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Oudenaarde - ASV Geel

Bericht  binkie op zo nov 26, 2017 6:15 am

Ik ben gewoon beschaamd om mij nog supporter te noemen van ASV Geel.
Een goede trainer buiten en een ander individu binnen . Resultaat is 7 op 18 een grandios onvoldoende.
Shame on You.

binkie

Aantal berichten : 119
Registratiedatum : 07-11-11
Woonplaats : Daar waar het goed is.

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Oudenaarde - ASV Geel

Bericht  Buffalo op ma nov 27, 2017 1:27 am

yellow fan schreef:Tabula rasa houden, hoog nodig.
De twee ploegen die nu op 1 en 2 staan, veeg je thuis de mantel uit.
Janneke met zijn grote teut moet op dat moment perse alles op zijne kop zetten, als gij weet waarom feitelijk, ik dan ook.
Kent voor de rest geen zak van voetbal.
Het maar oplost nu.
avatar
Buffalo

Aantal berichten : 139
Registratiedatum : 27-08-11

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Oudenaarde - ASV Geel

Bericht  Zotskap op ma nov 27, 2017 2:29 am

http://www.avs.be/avsnews/oudenaarde-haalt-zwaar-uit-tegen-asv-geel

WAT EEN BLUNDERS.

Nu kunnen jullie allemaal zeggen: bestuur slecht, trainer slecht, trekt op geen kloten etc.
Maar als ge zo de goals weggeeft...

* Kerckhofs te ver van de man op de eerste goal
* Vanaken die zich veel te simpel in de luren laat leggen bij de 2-0. Hier had ook Lenaerts meer kunnen doen.
* De 3-0 is een pietgoal. Dieje bal had daar kei hard weggetrapt moeten worden.
* De 4-1... een DRAMA. Precies of het licht totaal uitgaat bij Vanaken... 2e goal op zijn klak. Al had ook hier Kerckhofs véél snediger moeten zijn bij het schot.
* 5-1... voorzet komt héél gemakkelijk... Vanaken had hier weer meer moeten doen.
* 6-1... veel te eenvoudig schot, afgeweerd door Lenaerts. Rebound makkie voor die spits

Nu kunde zeggen: amai, da's slecht verdedigd! Klopt volledig. Maar hoeveel kansen hebben onze aanvallers bij elkaar gesjot... Inderdaad.
Collectief een absolute wanprestatie. Een vernedering.

Natuurlijk kan je verliezen op verplaatsing, maar NOOIT zo.
Dit is een harde klap voor heel onze club. Het zal al winterstop zijn voordat dit verwerkt is.
Begint er maar aan thuis tegen Knokke.

Zotskap

Aantal berichten : 641
Registratiedatum : 30-08-11

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Oudenaarde - ASV Geel

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum